bir ben eksiğim ama asıl olması gerekenler yok

#1
............................
Pazartesi günü senatörlere ABD’nin Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, bir yemek verecek. Ardından, TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TEPAV Direktörü Güven Sak, Türkiye’nin genel ekonomik görünümüyle ilgili sunum yapacak. Ayrıca, Türkiye’nin yükselen bir enerji koridoru olmasıyla ilgili bilgi verilecek. Senatörler, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de biraraya gelecek. Ayrıca, Genelkurmay İkinci Başkanı ile bir görüşmeleri olacak.

Ümit Fırat’tan sunum, Çalık’la buluşma
Ziyaretin İstanbul ayağında, iş dünyası ve dini liderlerle yapılacak temaslar var. Ermeni Patriği ve Yahudi Cemaati liderleri ile buluşacak milletvekilleri, “Kürt sorunu devlet politikası haline geldi, çözüme hiç bu kadar yaklaşmadık” diyen Kürt aydınlardan Ümit Fırat ile Ritz Carlton’da biraraya gelecek. Fırat’ın burada Kürt açılımıyla ilgili son gelişmeler hakkında bilgi vereceği belirtiliyor.
Bu arada, milletvekilleri biraraya iş dünyasından ilginç isimlerle de biraraya gelecek. Hem enerji hem de medya alanında hızla büyüyen Ahmet Çalık, bunlardan biri. Çalık Enerji, ABD’li Terra Insight Corp. isimli bir şirketle petrol ve gaz arama konusunda geçtiğimiz yıllarda bir ortaklık kurmuştu. Bir diğer isim de, Erdem Holding’in patronu Zeynel Abidin Erdem. Erdem, daha önce TABA (Türk-Amerikan İşadamları Derneği) Başkanlığı da yapmıştı. Milletvekilleri onuruna TABA ve Turkcell bir yemek verecek. Başmüzakereci Egemen Bağış’ın da katılacağı yemek, Mikla Restaurant’ta yapılacak.

Son olarak, ABD’li senatörler Türk-Amerikan İş Konseyi Başkanı Haluk Dinçer ve eşi Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer’in konuğu olacak. Biz de, gelecek hafta gerçekleştirilen temasların verilen mesajların satır aralarına bakacağız...
Pelin Cengiz taraf...

http://www.taraf.com.tr/yazar.asp?mid=7181

maşallah herkes var..
ama kanbersiz düğün olurmu sanırım bunu bilmiyorlar.....:D

suat
 
#2
maşallah herkes var..
ama kanbersiz düğün olurmu sanırım bunu bilmiyorlar.....suat


Üstadım o maşallahlıkların içinde sizin olmamanız bizimde temmenimizdir :D
 
T

tgüleç

#6
işimiz bu turan arkadaşım..
güllübahçeden çanakkaleden deneyimliyiz.....:D

haksızmıydım......:D
Ümit Fırattın bugün radikal 2 de yazısı var. Sanırım daha önce dersine çalışsın diye haber verdilerki o da çalışmanın özettini yayınlamış :demek şudur ki sunumu bu yazı çerçevesinde olacak. Merak eden yarın bakar.
 
Üst