bu sözler kime?! ait

#1
"Partimizin tüm kadroları sabırla, özveriyle, inanmış bir yürekle görevlerinin başındadır." diyen .....'nin açıklamaları şu şekilde:
.... Partisi ise devlet ve iktidarın tüm imkanlarıyla mücadele ederek, dik duruşunu koruyarak, ... emanetlere sahip çıkarak, dahası tüm tuzakları bozarak, oy ve milletvekili sayısı itibariyle yeterli olmasa da TBMM’nde temsil edilme imkanına yeniden kavuşmuştur.
Partimiz yalan korosuyla boğuşmuş, demokrasi tarihimizde eşine az rastlanır nitelikte teşekkül ettirilmiş kara propaganda ve algı operasyonlarıyla başa çıkmak durumunda kalmıştır.

Ahlaken iflas etmiş, fikren ve zihnen çürümüş bir partinin tekraren iktidar olması ayrıca tartışılması, ele alınması gereken bir vakıadır.
Koalisyon kurmaktan korkan, ülkeyi uçurumun kenarına kadar sürükleyen AKP’nin, toplumsal korkuyu tetikleyerek, tehdit veşantajları silah gibi kullanarak milli iradeyi çarpıttığı çok açıktır.
7 Haziran- 1 Kasım arasında Türkiye’de yaşanmadık rezalet, planlanmadık kumpas, oynanmadık oyun kalmamıştır.
... Partisi’nin zayıflaması, kaybetmesi ve hatta baraja takılması maksadıyla siyasi tarihimize kara bir leke gibi geçecek her neviden saldırı icra edilmiştir.
Fakat AKP’ye verilen her oyun, verilen her desteğin istikrarı getirmek şöyle dursun; geçen yılları mumla aratacak felaketlere davetiye çıkaracağını da şimdiden iddia ve ilan ediyoruz.
Ortada AKP’nin bir zaferinden ziyade, beyaz Toroslarla gözükorkutulmuş, terörle yıldırılmış, canlı bombalarla huzuru kaçırılmış, ekonomik tehlikelerle aklı çelinmiş, anti demokratik uygulamalarla iradesine ket vurulmuş bir sosyolojik yapı vardır ve her yönüyle de açıktadır.
 
Üst