ulusalcı-faşist basın

#1
faşist "aydınlık" gazetesinden seçmeler..

Bu yeni süreçte PKK ile AKP savaş halindeyken, şimdi müttefik haline geldiler. Türkiye’de Kemalistlere karşı, Türkiye dışında da Suriye’de Esad’a karşı, genel fotoğraf içerisinde İran’a karşı müttefik hale geldiler..

Doğu Perinçek’e karşı Erdoğan-PKK ittifakı

AKP-PKK 'bölünme anayasasında' anlaşmış-(TAMAMI) - Aydınlık

diğerleri...
Prof. Dr. Ümit Özdağ: "AKP ile PKK anlaştı, Öcalan'ın istediği ...

ABD-AKP-PKK işbirliği artık herkesin gözü önünde (türksolu)

aynı sözleri faşist chp üzerinden., gazetesine taşıyıp., ben demedim miki dedi diyen sosyal faşist girgün gazetesi...
PKK-AKP işbirliği var. Şimdi anayasa da yapacaklarmış. Eğer başbakan silahların gölgesinde yasa teklifi geliyorsa siz o silahlara teslim olan Başbakansınız.
"Silahlara teslim olan başbakansın Erdoğan" - Politika Haber - Online BirGün

faşist chp başkanı devşirme kılıçtaroğlu bunları diyebilir.. ama bu sözleri sütünlarına taşıyan da aynı genetik öze sahiptir.. yani faşisttir..

t.c. sulusalcı-sol faşistleri bunları diyor., cemaatciler ise de ne? diyor..
PKK konusunda solun iki tavrı var. Başından beri PKK’ya sempatiyle bakan ve milliyetçi olmayan bir Türk solu var. İkinci olarak son dönemde Ak Parti’ye düşmanlık nedeniyle, PKK ile Ak Parti arasındaki gerginlikte “Ulan gitsinler Ak Parti’ye darbe vursunlar “ diye düşünüp de kendisi geçmişte milliyetçi olduğu halde bugün PKK’ya destek verenler de var. Eskiden PKK’ya karşı düşman bir dil kullanan bazı solcuların, Kemalistlerin Ak Parti’ye olan öfkeleri nedeniyle PKK’yı geçmişe göre daha sempatiyle karşıladıklarını hissediyorsun. Ak Parti hegomonyasına karşı öfkesi artan solun bazı kesimleri, “PKK da olsa vursun bunlara bir darbe” diyor. “PKK’dan başka direnecek güç kalmadı.” diyor. Asker teslim oldu, yargı teslim oldu, CHP teslim oldu, geriye kim kaldı. PKK...
bu sözlerin sahibi., oral çalışlar.. yazıldığı alan zaman gazetesi.. hissediyor-muş.. bu kadarına da pes... politik bir tespit yapıyor.. buna hissediyorum ile ispat sunuyor.. hisli köpek..





 
Üst